Angliškai vadinami Gram Flour, Chickpea flour, Garbanzo flour, or Besan (Bengali: বেসন beshon).
Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu.
Labai gardžių patiekalų iš avinžirnių miltų galite rasti jogosmityba.lt puslapyje: http://www.jogosmityba.lt/receptai?ingredientgroup=483&ingredient=520
Miltai sumalti iš avinžirnių arba Chana Dahl, kurie savo sudėtyje neturi glitimo ir kviečių. Tai geltonos spalvos ankštiniai, kurie naudojami artimųjų rytų ir indijos virtuvės patiekalams gaminti. Savo sudėtyje turi daug angliavandenių, ir, palyginus su kitomis miltų rūšimis - daug baltymų.
~
100 g produkto energinė ir maistinė vertė:
1310 kJ/313 kCal
baltymų - 19,7 g
angliavandenių - 49,6 g (iš jų, 2,6g cukrų)
riebalų - 5,4 g (iš jų sočiųjų: 0,5 g)
skaidulų - 13,5 g
natrio - 0,04 g
~
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Lankytojų komentarai (7)
Gal yra kažkoks būdas rezervuoti šią prekę ar ką? Nes susidaro toks vaizdas, kad aš niekaip nepataikau į tą trumpą laikotarpį, kai jos turite... 2017-01-20 17:39
Naujas komentaras
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai. Užsiregistruokite arba prisijunkite.